Hevosurheilu nettipeleissä

Hevosurheilu on erittäin suosittua maailmalla, joten kilparatsastuksen pariin pääsee myös kolikkopelien kautta ovat varsin tuttuja myös Suomessa. Hevosurheilu ei rajoitu vain lajin harrastamiseen ja siitä lukemiseen, vaan netti tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia nettipelejä, joiden aiheena hevoset ovat.

Lucky Horse

Lucky Horse on nettikolikkopeli, jota pääsee pelaamaan monilla nettikasinoilla. Pelissä on kuusi kiekkoa, ja kullakin kiekolla on neljä symbolia. Pelien symboleina ovat erilaiset hevoset sekä jockeyt, sillä pelin teema on Kentucky Derby. Pelissä on mahdollisuus erilaisiin bonusmahdollisuuksiin:

  • Wild-ominaisuudella pelin Wild-symbolit korvaavat minkä tahansa muun symbolin mahdollistaakseen paremmat voittomahdollisuudet pelin eri voittolinjoilla.
  • Expanding Wilds -ominaisuudella symboli muuttaa koko kiekon Wild-symboliksi. Tämä mahdollistaa useammat voittolinjat pelissä.
  • Trophy ilmaiskierrokset avautuvat kun pelissä ilmestyy Trophy-symboli. Kun symboli ilmestyy kolmannellä, neljännellä tai viidennellä kiekolla, se avaa seitsemän ilmaiskierrosta.

Lucky Horse -pelissä on kaikkiaan 466 erilaista voittolinjaa.

Wild Horses

Wild Horses on nettikolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa. Pelissä on kaikkiaan viisikymmentä voittolinjaa. Pelissä vastakkain asettuvat valkoinen yksisarvinen sekä musta villihevonen. Wild Horses on optimoitu toimimaan kaikilla laitteilla, joten sitä voidaan pelata millä tahansa laitteella. Pelissä on erilaisia bonusmahdollisuuksia, ja pelin jättipotti voi olla jopa 50000-kertainen. Pelin bonusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa erilaiset ilmaiskierrosten mahdollisuudet. Ilmaiskierroksilla peli käynnistyy, ja pelaajan ei tarvitse käyttää näihin omaa rahaa. Ilmaiskierrokset kerryttävät voittoja pelaajalle.

Fire Horse

Fire Horse on nettipeli, jonka teemana on maagiset hevoset. Pelissä on laajat voittomahdollisuudet, jotka voivat kohota erittäin suuriksi. Pelin ulkoasu on hieman poikkeava muista nettipeleistä: pelissä on viisi kiekkoa, kahdessa uloimmassa on kolme riviä, seuraavissa kahdessa kiekossa on neljä riviä sekä keskimmäisessä kiekossa on viisi riviä. Pelissä on kaikkiaan 720 erilaista voittomahdollisuutta. Voittoon oikeuttavassa yhdistelmässä tarvitaan vähintää kolme samaa symbolia. Scatter-ominaisuudella varustettu vihreä kristalli maksaa voitot seuraavasti: kolmella vihreällä kristallilla voitto maksetaan kaksinkertaisena, neljällä vihreällä kristallilla voitto maksetaan kymmenkertaisena ja viidellä vihreällä kristallilla voitto maksetaan viisikymmenkertaisena. Pelin laajat voittomahdollisuudet houkuttelevat uusia pelaajia kokeilemaan tätä jännittävää hevosteemaista kolikkopeliä.